top of page
Artboard 2.png

#PerfectParents

Wij doen wetenschappelijk onderzoek naar ervaringen van jonge ouders. Denk aan goedbedoelde adviezen, slapeloze nachten en je zelfvertrouwen als ouder. 

Waarom?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd omdat juist de eerste 1000 dagen belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een kind. Tegelijkertijd kan het een heftige tijd zijn voor ouders.
Wij willen onderzoeken hoe we het jonge ouders makkelijker kunnen maken.
Goed voor ouder én kind!

 

Help jij ons mee?

Quote perfecte ouders

"Een perfecte ouder

is een persoon met geweldige opvoedtheorieën

en geen kinderen."

- Dave Barry

Aanhalingstekens
HET ONDERZOEK
Online vragenlijst

Online vragenlijst


 

De online vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Daarin word je onder andere gevraagd naar het slapen van jou en je kind. Maar ook vragen we welke opvoedadviezen je hebt gekregen en je gevoel over die adviezen. Door de vragenlijst in te vullen help je ons om meer inzicht te krijgen in de heftige periode die jonge ouders doormaken.

Helaas de
vragenlijst is gesloten!

Maak kans op een waardebon ter waarde van €25,-

Slaap is misschien wel het meest gewilde cadeaus onder ouders van jonge kinderen. We zouden jullie het graag allemaal geven! Als je meedoet aan het onderzoek maak je kans op een overnachting in een hotel voor twee personen!

Hotelovernachting winnen
MEEDOEN

Je mag dus altijd stoppen, zonder reden en zonder gevolgen.

Deelnemen is
vrijwillig

En zelf ben je ouder dan 18 jaar. Je kunt ook meedoen als je meerdere kinderen hebt.

Je kind is jonger dan 24 maanden

Daarom gaan we heel zorgvuldig om met je gegevens. Je gegevens zullen anoniem bewaard en verwerkt worden, op een veilige plek. Ze worden gebruikt in rapportages, artikelen of andere publicaties, maar ook daarin ben je altijd anoniem. 

Jouw privacy is belangrijk

Klik hier!

Het onderzoeksteam

Amber van Zuuren

Marlinde van Cappellen

OVER ONS
MicrosoftTeams-image_edited.jpg

Prof. dr. Maartje Luijk

Hoofdonderzoeker

  • LinkedIn Social Icon

Ik doe onderzoek naar opvoeden en de invloed daarvan op kinderen. Ik ben gefascineerd door de dagelijkse opvoedpraktijk en ik focus op de invloed van slaap en opvoeding op de ontwikkeling van kinderen.

Foto%20Amber_edited.jpg

Studentonderzoeker

  • LinkedIn Social Icon

Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Mijn interesse ligt bij de jongere doelgroep en hun ouders. Door middel van deze stage hoop ik meer inzicht te krijgen in de ervaring en gevoelens van jonge ouders. 

Foto%2520Chlo%25C3%25AB%25202_edited_edi

Chloë Rijkhoek

Studentonderzoeker

  • LinkedIn Social Icon

Momenteel volg ik mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen. Tijdens dit onderzoek wil ik ervaring opdoen en meer informatie te weten komen over slaapproblemen bij kinderen. 

Pasfoto_edited.png

Demi Stolk

Studentonderzoeker

  • LinkedIn Social Icon

Op dit moment ben ik bezig met mijn master Orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Door middel van deze stage hoop ik bij te dragen aan het in kaart brengen van het welzijn van jonge ouders om hiermee uiteindelijk ouders beter te kunnen ondersteunen bij de opvoeding.  

IMG_1503%20(2)_edited.jpg

Studentonderzoeker

  • LinkedIn Social Icon

Op het ogenblik ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor Pedagogische Wetenschappen. De jonge doelgroep van baby’s en peuters vind ik interessant. Middels dit onderzoek hoop ik meer inzicht te krijgen in hoe de opvoeding van deze jonge kinderen wordt ervaren.

NIEUWS
CONTACT
bottom of page